Tots els pobles
EN
Adhesió a l'alta qualitat i un servei excel·lent

Inici> servei

DISSENY I DESENVOLUPAMENT

Dissenyar i desenvolupar

amb 25 + anys d'experiència servei més de 100 països a tot el món, el nostre equip de disseny és ben conscient de les necessitats dels diferents mercats i països per garantir que el model s'ajusti al vostre nínxol de mercat.

Cada any, invertim fins a 10 milions en R+D, com ara nous materials, tecnologies i equips. Fins ara tenim un equip de més de 28 dissenyadors i han obtingut més de 30 patents tecnològiques. Aquesta és la raó per la qual podem llançar 1500 nous productes cada any.

A més, si tens alguna idea de roba reflectant, t'ajudarem a convertir idees en productes i a personalitzar el teu estil de marca.

"La innovació és la font de la vitalitat continuada d'una empresa. Hem de persistir en la innovació per crear valor sostenible per als nostres clients".

— Lock Wu, director general de SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Poseu-vos en contacte amb SFVEST: tenim la capacitat de producció més gran de roba reflectant.

SFVEST ofereix un servei OEM/ODM premium que ajuda a crear la vostra marca. La nostra àmplia gamma de serveis personalitzats, instal·lacions de producció avançades i equips experimentats us faran destacar al mercat local.

Les nostres quatre bases de producció a la Xina i Myanmar compten amb maquinària avançada i un estricte control de qualitat. Així podem completar la teva comanda en poc temps amb una qualitat garantida.

SERVEIS ESPECIALS PER AL COMERÇ ELECTRÒNIC

Vols ser la propera marca d'èxit?

Els productes de qualitat i els serveis premium de SFVEST et fan destacar.