Tots els pobles
EN
Coherència per a una alta qualitat i un servei excel·lent

Inici> Sobre SFVEST

QUI SOM

SFVEST és un dels principals fabricants de roba reflectant del món. Compta amb instal·lacions de fabricació avançades a la Xina i Myanmar, que s'ha especialitzat en produccions de peces de vestir de seguretat més de 25 anys. SFVEST ofereix l'última generació de roba reflectant personal, inclosa armilles, samarretes, jaquetes, dessuadores, esports, equips de pluja, monos, roba de seguretat infantil, cascos, etc. és capaç de satisfer les diferents necessitats dels clients.

Basat en anys d'experiència en el servei a clients d'Europa, Estats Units, Austràlia i altres països, SFVEST té la gamma completa de certificacions per complir els requisits de diferents mercats.

SFVEST compta amb el laboratori líder de la indústria i els programes de proves més complets, i tots els productes estan dissenyats i fabricats sota un sistema de control de qualitat estrictament acreditat.

SFVEST està en camí de convertir-se en el fabricant de roba reflectant més gran del món, amb més de 40 línies de producció i una capacitat anual de 20 milions de peces. La seva gamma de productes cobreix tot tipus de roba reflectant per satisfer les necessitats de diversos escenaris d'aplicació.

  • ANSI
  • SA
  • CE
  • AS / NZS
  • BSCI
  • ISO

Per què escollir-

ENTORN DE FÀBRICA

MAGATZEM DE MATERIAL

SATURA

CINTA REFLECTANT IMPRESA TÈRMICA

COSTURA DE BOSSES AUTOMÀTICA

COSTURA

CONTROL DE QUALITAT

EMBALATGE

MAGATZEM DE PRODUCTES ACABATS

CAMÍ DE DESENVOLUPAMENT

ENTRADA 1989

En aquell moment, el nostre fundador era un director sènior de productes de roba reflectant.

1989
Constitució 1996

SFVEST es va fundar com a empresa de roba reflectant de seguretat a la Xina amb uns 100 empleats i 3 línies de producció.

1996
Marca 2001

La marca SFVEST es va registrar amb èxit.

2001
Team 2009

SFVEST tenia tres equips de comerç exterior de 30 membres. En aquell moment, les nostres sis línies de producció asseguraven que la capacitat anual hagués arribat als 2 milions.

2009
Comerç 2011

Es va establir la fàbrica de sucursals de SFVEST a la província d'Anhui i va introduir tecnologies antiestàtiques, ignífugues i impermeables, així com alguns altres materials nous.

2011
Tecnologia 2015

SFVEST va gastar 10 milions en la construcció d'un laboratori físic i químic per provar matèries primeres i productes acabats, inclosos més de 75 jocs d'equips experimentals.

2015
Expansió 2019

SFVEST va construir una nova fàbrica a Myanmar. Tota l'empresa tenia 25 línies de producció i uns 1100 empleats.

2019
Desenvolupament 2020

L'empresa tenia 40 línies de producció i 1500 empleats. I pot produir 1.4 milions d'armilles, 400 abrics reflectants i 000 impermeables reflectants al mes.

2020
Future 2023

L'empresa reconstruirà una nova fàbrica, amb una superfície de 100,000 metres quadrats i la seva capacitat anual de roba reflectant arribarà als 30 milions de peces.

2023